Omgeving

In de zomer zijn er in de omliggende dorpen weekmarkten en touristenmarkten te vinden.Een leuke Zeeuwse attractie is ringrijden en sjezenrijden. Het stadje Veere is zeker een bezoekje waard, een oude stad met een gezellige haven, rondom Veere ligt het Veerse Meer waar u een boottocht kunt maken of surfen. Deltapark Neeltje Jans op de stormvloedkering kunt u ook een dag goed toeven. En dan natuurlijk onze mooie schone Zeeuwse stranden met blauwe vlag, waar u heerlijk kunt ontspannen, en lekker genieten van zon en zee.

De molen van Serooskerke op loop afstand van onze camping. Daarnaast het dorp Vrouwenpolder,er onder strand en Veerse meer.

Onze hoofdstad Middelburg is een mooie stad met historische oude panden en een gezellige winkelstad. Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle en Zoutelande, zijn gezellige badplaatsen waar u kunt winkelen of een terrasje pakken.En een hapje eten in een van de leuke en goede restaurantjes. In de havenstad Vlissingen kunt u wandelen op de mooie boulevard waar u lekker kunt uitwaaien en genieten van de schepen. U kunt vanuit Vlissingen over met het fiets-voet-veer naar de overkant (Zeeuws Vlaanderen) Breskens.

Als u wat verder weg wilt dan is Zierikzee een oude stad, zeker een leuke dagje op pad. (Schouwen Duiveland). In de na zomer kunt u naar jazz by the sea en kunst en cultuur routes. Er is voor ieder wat wils!