Chalets (nieuw in 2020)

De 4-persoons chalets staan ruim uit elkaar en hebben veel privacy. Deze nieuwe luxe chalets zijn volledig ingericht. Ze beschikken over een CV-installatie, een tv, keukenblok met gasfornuis, koffiezetapparaat, en alle bijbehorende inventaris. Douche met wastafel en toilet aanwezig.

Er zijn bij alle drie een tuinset en wasrek aanwezig. De chalets zijn volledig geïsoleerd.

Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Aanwezig zijn 1 persoonsdekbedden en kussens. Niet aanwezig: linnengoed, handdoeken en theedoeken.

In de chalets zijn helaas geen honden toegestaan.

Speelveld

Wij hebben een speelveld waar gevoetbald kan worden en waar een trampoline staat.

Recreatieruimte

In onze schuur is er plaats om fietsen te stallen. Er staat tevens een tennistafel, voetbalspel en biljarttafel.

Toiletgebouw (begin 2017 vernieuwd)

Minicamping Veldlust heeft sinds begin 2017 een nieuw toiletgebouw wat opgedeeld is in een dames en heren gedeelte. In allebei zijn aanwezig wastafels, toiletten en douches. Alles is nieuw en fris. Ons luxe toiletgebouw is tevens voorzien van onder andere vloerverwarming.

Er is een aparte afwasruimte met afwasbakken in deze ruimte staat een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Handig als u zelf niet over een koelkast beschikt. De wasmachine in de afwasruimte kan tegen betaling gebruikt worden. U kunt hiervoor informeren bij aankomst.

Er is tevens een uitstort voor chemisch toilet aanwezig.

Zonneboiler

Op de achterkant van ons nieuwe toiletgebouw hebben wij zonnepanelen. Deze zijn onderdeel van de zonneboiler die het toiletgebouw voor een deel van het warme water voorziet.