Minicamping Veldlust in Walcheren (Zeeland)

Onze gezellige minicamping ‘Veldlust’ ligt centraal gelegen tussen de drie dorpen Serooskerke, Oostkapelle en Vrouwenpolder. De Camping is gelegen aan een rustige binnen weg net buiten Serooskerke Walcheren, in de provincie Zeeland. Vanaf onze Camping bent u in 10 minuten fietsen op het strand in Oostkapelle of vrouwenpolder. Domburg, Veere, Zoutelande en Westkapelle zijn eveneens langs mooie fiets paden te bezoeken.

Behalve kamperen met eigen tent, caravan of camper, kunt u bij ons terecht als u dit niet zelf heeft. Wij verhuren drie volledig ingerichte stacaravan’s waarin alles aanwezig is voor maximaal 6 personen.

De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober

Toiletgebouw (begin 2017 vernieuwd)

Minicamping Veldlust heeft sinds begin 2017 een nieuw toiletgebouw wat opgedeeld is in een dames en heren gedeelte. In allebei zijn aanwezig wastafels, toiletten en douches. Alles is nieuw en fris. Ons luxe toiletgebouw is tevens voorzien van onder andere vloerverwarming.

Er is een aparte afwasruimte met afwasbakken in deze ruimte staat een koelkast voor gezamenlijk gebruik. Handig als u zelf niet over een koelkast beschikt. De wasmachine in de afwasruimte kan tegen betaling gebruikt worden. U kunt hiervoor informeren bij aankomst.

Er is tevens een uitstort voor chemisch toilet aanwezig.

Zonneboiler

Op de achterkant van ons nieuwe toiletgebouw hebben wij zonnepanelen. Deze zijn onderdeel van de zonneboiler die het toiletgebouw voor een deel van het warme water voorziet.

Speelveld

Wij hebben een speelveld waar gevoetbald kan worden en waar een trampoline staat.

Recreatieruimte

In onze schuur is er plaats om fietsen te stallen. Er staat tevens een tennistafel, voetbalspel en biljarttafel.

Stacaravan’s

De Stacaravan’s staan ruim uit elkaar en hebben veel privacy. Er is bij alle drie een tuinset aanwezig en een wasrek. In de Stacaravan’s zijn helaas geen honden toegestaan.

Onze 6 persoon’s Stacaravan’s zijn volledig ingericht,er is schotel tv, gaskachel, keukenblok met gasfornuis, koffiezetapparaat, en alle bijbehorende inventaris. Douche met wastafel en aparte toilet aanwezig.

Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en twee persoonsslaapbank in de woonkamer. Aanwezig zijn 1 persoonsdekbedden en kussens. Niet aanwezig: linnengoed, handdoeken en theedoeken